Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

myFUJIFILM - En del av FUJIFILM

Äkta framkallning på bästa fotopapper - FUJIFILM Crystal Archive

Bevara dina minnen med Fujicolor färgkort. Vårt labb använder riktig beständig framkallning och fotopapper av högsta kvalitet. Du ser det på lystern i färgerna och skärpan i bilden. Vi använder marknadens bästa fotopapper med överlägsen livslängd (Fujifilm Crystal Archive). Detta gör att vi blir "Bäst i test" i många fototest.

Fujicolor Sverige är marknadsledande i Sverige på framkallning av bilder från klassiska kameror, digitalkameror och på skolfoto.

Gör mer av dina digitala bilder

Digitala bilder ger massor av möjligheter. På webbplatsen har du möjlighet att välja bland många olika format - allt från små plånboksbilder till förstoringar stora som kylskåpsdörrar, skapa personliga tack- och inbjudningskort, almanackor med en ny härlig bild för varje månad eller tryck favoritbilden på en musmatta eller t-shirt.

Nu kan du även spara bilderna i webbalbum och bjuda in släkt och vänner att titta på dina bilder.

Miljön är viktig för oss

Vi bedriver ett aktivt och förebyggande miljöarbete för att inte verksamheten ska ge negativa effekter på såväl inre som yttre miljö. Målet är att alltid sträva efter effektivare metoder för att säkerställa en bra miljö på kort och lång sikt.

Skandinaviens ledande fotoleverantör

Fujicolor Sverige är Skandinaviens ledande leverantör av foto. Fujicolor Sverige ägs av FUJIFILM Europe GmbH och grundades 1947. Framkallning via Internet har erbjudits sedan juli 2003.

myFUJIFILM i andra länder

myFUJIFILM finns inte bara i Sverige, utan nu även i Danmark, Norge och Tyskland.

 

Registerad hos Bolagsverket under:


Organisationsnummer: 516407-8635
Fujicolor Sverige filial till FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS GmbH & Co. KG


Verkställande direktör

Antoon Nuiten


Adress:

Hantverkargatan 25 B

112 21 Stockholm

kundservice@myfujifilm.se

Använd denna adress för reklamation:

FUJIdirekt

SVARSPOST 20618480

110 12 Stockholm

Adressen är en s k svarspostadress, vilket betyder att vi betalar portot och du behöver därför inte frankera försändelsen. För mer information om hur du går tillväga eller för andra sätt att reklamera en order, kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär eller via telefon.