Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

50 bilder och 3 förstoringar gratis

50 bilder och 3 förstoringar gratis!

För att du ska se hur fina dina bilder blir på riktigt fotopapper, bjuder vi dig på 50 bilder (10x och 11x format) och dessutom får du 3 förstoringar (20x format) gratis! Det enda du betalar är portot på 49 kr.

Vi hoppas att du blir nöjd med bilderna och att du även provar våra andra fotoprodukter som t ex fotobok, förstoringar, almanackor, canvastavlor m. m. 

Med vänlig hälsning  

myFUJIFILM

För att få 50 bilder och 3 förstoringar gratis måste du logga in via denna sida. "50 bilder"-erbjudandet gäller bilder i 10x och 11x format, och 3 förstoringar gäller bilder i 20x format. Gäller endast en gång per hushåll. Porto 49 kr tillkommer. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller till och med 2018-10-31.