Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Bra att veta - övriga produkter och storlekar

Vi har nu gått igenom steg-för-steg över vad som händer med dina bildfiler när du väljer att de ska framkallas. Du vet väl att vi har massvis med andra produkter du kan beställa. Bland annat förstoringar, almanackor, tackkort och trycksaker.

Förstoring

Våra förstoringar framkallas på samma sätt som ”småbilderna”, på samma ljuskänsliga papper och samma framkallningsprocess. Vi har förstoringar upp till 50x75 cm. Så ett tips är att framkalla en förstoring och hänga den på väggen, du kommer inte att ångra dig.

Framkalla förstoring

Canvas och väggdekorationer

Vi har en mängd olika väggdekorationer. Däribland Canvas, vilken är en otroligt fin produkt att hänga på väggen eller att ge bort i present. Canvas trycks på linneduk och spänns fast på en träram.

Canvas och väggdekorationer

Almanacka

Precis som med förstoringarna, framkallas almanackorna på riktigt fotopapper. Vi har almanackor i olika storlekar och med olika bakgrunder. Man kan även skriva personliga meddelanden på de olika dagarna i sin almanacka direkt på vår webbsida innan de framkallas. Så skapa en egen almanacka med personliga bilder och noteringar.

Fotoalmanackor

Tackkort, inbjudningskort och julkort

Hos oss kan du skapa personliga tackkort, inbjudningskort och julkort med eget motiv och egna meddelanden. Tackkorten och julkorten är i formatet 15x15 cm och vissa av julkorten är i formatet 11x22 cm. Självklart ingår kuvert och vi behöver väl inte tala om att de framkallas på riktigt fotopapper?

Temakort, tackkort och Julkort

Fotobok

Skapa en personlig och lyxig fotobok, välj egen text och layout för varje sida. Varför inte göra en bok från bästa vännens bröllop eller en hel bok med barnbarnen! Vår fotobok finns i två olika versioner, en som är gjord på riktigt fotopapper och en som är tryckt med s k digitaltryck.

Fotoböcker

Övriga produkter

Vi kan inte bara framkalla bilder, vi har också massor med andra fina fotoprodukter. Varför inte trycka en t-shirt med ett unikt motiv eller göra en canvas av dina digitala bilder?

Fotoprodukter och priser